Credits CodesCodesForum logoCodingCreditCreditWelcomeСветът на Aвликейн, наричан също Авликени, се сформирал отдавна – вихрушка от прах и скала, които се слели в планета около гравитационното привличане на искра от най-чистата енергия, наречена Нексус. Животът се родил от елементите, които се сливали на повърхността, и магията, скрита в сърцевината му. Първичните Елохим дали живот на расите, предавайки управата над света на Седем божества. Три епохи и една Велика война по-късно... доброто и злото са загубили яснотата, която имаха в самото начало на всичко. Докато магьосническите фракции се борят за надмощие помежду си, а останалите раси се разкъсват от вътрешни междуособици, светът е все по-застрашен от настъплението на мрака отвъд... Отворете очите си за силите на магията и вземете оръжие, за да защитите Нексус! Или може би предпочитате да изчакате своя ред, за да се сдобиете с повече власт, или да бъдете сред свръхествествените раси, хванати между двете страни? Възможностите са безкрайни и изборът е ваш! NavigationSIMPLE RULES STORYLINE FACE CLAIMSUSERGROUPS CANON CHARS PRE-MADEANNOUNCEMENTSFORUM GUIDEVALON CITYWhat's new?20TH
May 2024
Пусната е нова анкета, свързана с провеждането на масови събития през летния сезон. Анкетата е активна до 31.05.2024 г.
12TH
Apr 2024
Бе направена проверка на активността.
6TH
Apr 2024
Активно е седмото Масово събитие на форума.
6TH
Apr 2024
Форумният скин е обновен.
22ND
Jan 2024
Добавено е по 1 свободно място в групата на серафимите и на архедемоните.
Вход

Забравих си паролата!

Active stuff
Latest topics
» Отсъствия
Maksimilian EmptyВто Юли 16, 2024 7:38 am by andarta.

» Вземете важен герой
Maksimilian EmptyПет Юли 05, 2024 11:32 pm by - luca -

» Запазете своя лик
Maksimilian EmptyПет Юни 28, 2024 12:00 am by - luca -

» the skeletons of the past must not hold back the dream of a new life
Maksimilian EmptyНед Юни 16, 2024 10:55 pm by - luca -

» natural born sinner.
Maksimilian EmptyПет Юни 14, 2024 9:11 pm by - luca -

» Върнете своя герой
Maksimilian EmptyПон Юни 10, 2024 12:25 am by - luca -

» I N S A T I A B L E
Maksimilian EmptyСъб Юни 01, 2024 3:31 pm by - luca -

» Важни съобщения
Maksimilian EmptyЧет Май 30, 2024 2:31 pm by - luca -

» ❛❛...monsters aren't born, they're made...❜❜
Maksimilian EmptyЧет Май 30, 2024 2:21 pm by - luca -

Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 2 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 2 Гости

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 90, на Пон Апр 29, 2024 5:44 am

Съб Май 11, 2024 1:05 pm
Максимилиан никога не бе познавал родителите си, а и не се интересуваше особено от това.Знаеше само,
че баща му е вампир, а майка му е била проститутка която е починала при раждането му.Да Максимилиан беше се родил вампир, и с времето се бе отдал на греха и порока.Обичаше да си похапва добре, и това несъмнено му се отразяваше на фигурата, мака и безсмъртни същества вампирите също имаха и някои слабости и вредни навици.Максимилиан не правеше изключение от правилото и въпреки, че през годините бе надебелял значително той се харесваше такъв какъвто е.Беше завършен егоист, чревоугодник и развратник установил се в Евилон кварталът на порока престъпленията и хазарта.Максимилиан се беше възползвал от всичко това, занимаваше се с лихварство и се бе замогнал от този занаят.Предпочиташе да е неутрален и не се бе присъединил към никой от клановете, така си му беше добре независим и ръководещ малка престъпна групировка която бе изграждал внимателно подбирайки членовете на бандата.Той бе безмилостен към всеки който се опита да не е коректен спрямо него, и подлагаше на всевъзможни унижения провинилите се негови подчинени.От всичко най-много обичаше храната и жените, така прекарваше голяма част от времето си, а за него то бе безкрайно.Привърженик на луксозния живот той беше взискателен към всичко което съдбата му предлагаше,посещаваше само скъпи и луксозни ресторанти и барове и никога не правеше компромиси с качеството на обслужване и.Почти винаги след като се натъпчеше до пръсване, и се оригнеше потупвайки дебелия си шкембак той не пропускаше да се наслади и на любимите си пури.Като един от влиятелните жители на Евилон той винаги изискваше почит и уважение от всички около него, и никога не прощаваше на враговете си.Престъпната мрежа която Максимилиан изгради тук макар и не голяма мародерстваше почти навсякъде, и бранеше териториите си.Той притежаваше няколко игрални зали и нощен клуб, и така поддържаше високия си стандарт.
Винаги получаваше каквото поиска, без никакви условности и не приемаше откази, ако някой посмееше да му се противопостави го очакваше жестоко отмъщение.Това беше неговият начин да се забавлява, държейки тези които му служеха в подчинение и държеше на безпрекусловна лоялност, от тяхна страна.Евилон се оказа точното място за Максимилиан, тук той винаги беше в стихията си, и се наслаждаваше на постигнатото до сега.

Възраст 230 години
Нека името е изписано с готически шрифт.
Лик-Вал Килмър
Maksimilian
Trueborn vampire
Maksimilian
Posts : 4
Върнете се в началото Go down
Съб Май 11, 2024 9:23 pm
Denied
Героят Ви не беше одобрен, тъй като съгласно т. 9 от Форумния кодекс не е позволено използването на ликове на покойници.
Моля променете желания от Вас лик и се запознайте с Форумния кодекс преди да създадете своя герой!
- luca -
Admin
- luca -
Posts : 2387
Върнете се в началото Go down
Нед Май 12, 2024 6:10 pm
Accepted
Добре дошли в света на Авликейн!
Не забравяйте да се запознаете с Форумния кодекс и да се забавлявате!
- luca -
Admin
- luca -
Posts : 2387
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
Върнете се в началото Go down
Страница 1 от 1

Идете на :
Не Можете да отговаряте на темите
 :: It's time to write a new story :: Characters files-