Credits CodesCodesForum logoCodingCreditCreditWelcomeСветът на Aвликейн, наричан също Авликени, се сформирал отдавна – вихрушка от прах и скала, които се слели в планета около гравитационното привличане на искра от най-чистата енергия, наречена Нексус. Животът се родил от елементите, които се сливали на повърхността, и магията, скрита в сърцевината му. Първичните Елохим дали живот на расите, предавайки управата над света на Седем божества. Три епохи и една Велика война по-късно... доброто и злото са загубили яснотата, която имаха в самото начало на всичко. Докато магьосническите фракции се борят за надмощие помежду си, а останалите раси се разкъсват от вътрешни междуособици, светът е все по-застрашен от настъплението на мрака отвъд... Отворете очите си за силите на магията и вземете оръжие, за да защитите Нексус! Или може би предпочитате да изчакате своя ред, за да се сдобиете с повече власт, или да бъдете сред свръхествествените раси, хванати между двете страни? Възможностите са безкрайни и изборът е ваш! NavigationSIMPLE RULES STORYLINE FACE CLAIMSUSERGROUPS CANON CHARS PRE-MADEANNOUNCEMENTSFORUM GUIDEVALON CITYWhat's new?1ST
June 2023
Активно е масовото събитие на Божествения съвет.
22ND
May 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Шифтърите. Добавена е времева линия на масовите събития.
22ND
Apr 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Драконите и на Еваримите.
19TH
Apr 2023
Предстои свикване на божествен съвет, участието в който е задължително. Невключилите се в него активни герои на божества и архони ще бъдат освободени дори да отговарят на изискванията за отчетена активност, касаещи стандартните проверки на активността.
29TH
Mar 2023
Публикувана е интерактивна карта на форума.
22ND
Mar 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Архоните - по едно място при всеки бог.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Отсъствия
'You're a creature of the night. You need love.' 'Promise me delight.' EmptyСря Юни 07, 2023 1:25 pm by Valtorin

» Why don't you be the writer and decide the words I say?
'You're a creature of the night. You need love.' 'Promise me delight.' EmptyПет Юни 02, 2023 9:26 pm by - luca -

» Новини
'You're a creature of the night. You need love.' 'Promise me delight.' EmptyЧет Юни 01, 2023 2:34 pm by - luca -

» Важни съобщения
'You're a creature of the night. You need love.' 'Promise me delight.' EmptyСря Май 31, 2023 5:45 pm by - luca -

» Запазете своя лик
'You're a creature of the night. You need love.' 'Promise me delight.' EmptyСря Май 31, 2023 2:06 pm by - luca -

» Вземете готов герой
'You're a creature of the night. You need love.' 'Promise me delight.' EmptyЧет Май 25, 2023 5:55 pm by - luca -

» Lawrence Abernathy | pure blood rhymer | Tom Hardy | Obtained.
'You're a creature of the night. You need love.' 'Promise me delight.' EmptyВто Май 23, 2023 9:11 pm by lisette abernathy.

» vices & prices.
'You're a creature of the night. You need love.' 'Promise me delight.' EmptyВто Май 23, 2023 2:49 pm by - luca -

» This is a man's world, but it would be nothing without a woman or a girl.
'You're a creature of the night. You need love.' 'Promise me delight.' EmptyСъб Май 20, 2023 11:40 pm by - luca -

Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 12 потребители: 4 Регистрирани, 0 Скрити и 8 Гости :: 1 Bot

.neron, Aeneas;, Insignia., lisette abernathy.

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 48, на Нед Фев 26, 2023 11:25 pm

'You're a creature of the night. You need love.' 'Promise me delight.'

 :: It's time to write a new story :: Characters files Предишната тема Следващата тема Go down
Нед Окт 30, 2022 2:24 pm
trouble never looked so fine
Xилядолетията се движеха пред погледа на всички богове, а Векс умело дърпаше конците на Времето, което белязваше онзи промеждутък между Живота и Смъртта. Границата бе същевременно дебела и тънка като конец, порязващ ходилата на Ривет, стъпващ плахо върху нея. Залитащ. Постоянно накланящ се. Не знаещ накъде го дърпа повече. Не знаещ към коя от двете полярности принадлежи. Неспособен да направи своя избор към кое от двете да се отнесе.

Hачалото на всичко това беше самият край на Първата епоха - толкова далеч във времето период, чийто край обусляваха кървавите дири на Великата война. Мъглите и алените петна обаче не пречеха на Ривет да си го спомня сякаш бе на ръка разстояние във Вечността.  Колкото и невъзможно да звучеше сега, в Епохата на Несигурността - тогава Еваримите все още бяха млади. Неопитни. Шедьоврите на Аела бързо се учеха и усъвършенстваха във всичко, в което можеха.  Бяха горди, носещи нейната магична есенция с вдигнати глави. Всеки можеше само да мечтае да се слави с такава любов от Елохим, с каквато децата и го правеха. Но може би точно тази гордост, преливаща с нюанси на горделивост, можеше да бъде онази стрела, която да ги прониже в безсмъртните сърца..

Pивет може би най-добре знаеше това. Та нали самият той бе първата стрела в колчана. Той бе плод на нечия болна амбиция. Експеримент. Неуспешен опит. И въпреки това може би достатъчно успешен и здрав, че пред очите му да се изнижат такива тъмни времена, които много от побратимите му не бяха успели да дочакат.

E, вече стана ясно, че Ривет е името, което Ханиел бе дал на своето творение. Може би е редно да поговорим малко и за самия него. Ханиел бе млад, безразсъден на моменти. Баща му бе чистокръвен Еварим, който въпреки дълга към рода, наложил се в техните редици, имаше афера със смъртна. Плод или по-скоро следствие от тази афера бе Ханиел. Той бе наследил от магията на татко си и гневен от факта, че "мелезите" - думата,  която караше острите му скули му да се изкривяват в погнуса, не получаваха уважението, което заслужават, бе решен да се докаже, пък ако ще това да му коства живота. Така се роди идеята за изкуствено създаване на още представители на техния род. А ако не успееше да се докаже, то поне лесно можеше да си осигури звено, което стои още по-ниско в йерархията от изтърсаци като него.

Tази му идея за добро или за лошо бързо намери поддръжници, които виждаха тази възможност като идеален начин да си намерят кой да върши мръсната им работа. Самият Ханиел до известна степен имаше подобни подбуди, така че всичко си идваше на мястото като пъзел, чието нареждане можеше да означава всичко или нищо.

Pазвил магията си на алхимик, Ханиел насочи цялата си енергия, за да създаде мъж, визуално подобен на себе си. До известна степен бе успял - бе му предал абаносовите си коси, стройната си фигура, острите си скули и кристалносините очи, напомнящи за вихрещия се из Арктин студ. Резултатът не беше перфектен, но беше много повече от удовлетворяващ като за първи опит за прилагане на тази налудничава, почти невъзможна идея. Всеки следващ беше все по-добър и по-добър, все по-близко и по-близко до оригинала до степен, в която никой не можеше да забележи разликата между оригинала и онова, което след време щеше да се нарича "Вампир" и да попадне под безсмъртното крило на Малбонте.

Aла въпреки неуспеха си и на моменти разкъсаната магия, която изграждаше Ривет, Ханиел се гордееше с това, което бе създал. Това нещо - Ривет - беше неговата иновация, неговият смисъл, неговият билет към върха, но и парче от най-съкровената му обич, както и ядрото на най-съкровената му омраза, задето не бе се получил перфектно, както всъщност трябваше. Въпреки всичко Ханиел омагьоса сребърен пръстен с камък обсидиан, който му подари, за да го пази от слънчевата светлина. Вероятно краят на началото на вампирското родословие нямаше да е фатален, но Ханиел предпочиташе да не разбира. Поне не и докато той самият беше жив..

Cега, в Епохата на Несигурността, Ривет беше много по-добра версия на онова, което се бе появило в началото. Всички вампири бяха. И макар да имаше ясното самосъзнание, че целият му вид са просто бездушни руини, които Бонт бе приютил не от любов, а за да не поема излишни рискове за благото на Авликейн и защото никой друг не желаеше да се нагърби с този товар - просто се бе примирил. Със съдбата си. С произхода си. Със себе си. С образа си или по-скоро с липсата на такъв.

Mоже би дори и с Ханиел. Поне преди Одеон да реши да прибере душата му или несъществуващата такава на Ривет - което дойде първо...

Rivette
also known as the soulless
the first vampire /lord/
old as hell... oops, Avernus
fc: andy biersack


П. С. Историята е предварително уговорена с Дилук и одобрена от него.
П. С. 2 Моля да промените името ми на rivette. Благодаря!  'You're a creature of the night. You need love.' 'Promise me delight.' 1f495
rivette.
Vampire lord
rivette.
Posts : 436
Върнете се в началото Go down
Нед Окт 30, 2022 2:27 pm
Accepted
Добре дошли в света на Авликейн!
Не забравяйте да се запознаете с Форумния кодекс и да се забавлявате!
Името ще бъде променено!
- luca -
Admin
- luca -
Posts : 1791
Върнете се в началото Go down
Страница 1 от 1

Идете на :
Не Можете да отговаряте на темите
 :: It's time to write a new story :: Characters files-