Credits CodesCodesForum logoCodingCreditCreditWelcomeСветът на Aвликейн, наричан също Авликени, се сформирал отдавна – вихрушка от прах и скала, които се слели в планета около гравитационното привличане на искра от най-чистата енергия, наречена Нексус. Животът се родил от елементите, които се сливали на повърхността, и магията, скрита в сърцевината му. Първичните Елохим дали живот на расите, предавайки управата над света на Седем божества. Три епохи и една Велика война по-късно... доброто и злото са загубили яснотата, която имаха в самото начало на всичко. Докато магьосническите фракции се борят за надмощие помежду си, а останалите раси се разкъсват от вътрешни междуособици, светът е все по-застрашен от настъплението на мрака отвъд... Отворете очите си за силите на магията и вземете оръжие, за да защитите Нексус! Или може би предпочитате да изчакате своя ред, за да се сдобиете с повече власт, или да бъдете сред свръхествествените раси, хванати между двете страни? Възможностите са безкрайни и изборът е ваш! NavigationSIMPLE RULES STORYLINE FACE CLAIMSUSERGROUPS CANON CHARS PRE-MADEANNOUNCEMENTSFORUM GUIDEVALON CITYWhat's new?20TH
May 2024
Пусната е нова анкета, свързана с провеждането на масови събития през летния сезон. Анкетата е активна до 31.05.2024 г.
12TH
Apr 2024
Бе направена проверка на активността.
6TH
Apr 2024
Активно е седмото Масово събитие на форума.
6TH
Apr 2024
Форумният скин е обновен.
22ND
Jan 2024
Добавено е по 1 свободно място в групата на серафимите и на архедемоните.
Вход

Забравих си паролата!

Active stuff
Latest topics
» natural born sinner.
flourish in the shade. EmptyПет Юни 14, 2024 9:11 pm by - luca -

» Отсъствия
flourish in the shade. EmptyПон Юни 10, 2024 6:41 pm by odea.

» Върнете своя герой
flourish in the shade. EmptyПон Юни 10, 2024 12:25 am by - luca -

» Запазете своя лик
flourish in the shade. EmptyЧет Юни 06, 2024 2:40 pm by - luca -

» I N S A T I A B L E
flourish in the shade. EmptyСъб Юни 01, 2024 3:31 pm by - luca -

» Важни съобщения
flourish in the shade. EmptyЧет Май 30, 2024 2:31 pm by - luca -

» ❛❛...monsters aren't born, they're made...❜❜
flourish in the shade. EmptyЧет Май 30, 2024 2:21 pm by - luca -

» Hunt you down!
flourish in the shade. EmptyЧет Май 30, 2024 1:20 am by - luca -

» just keep swimming
flourish in the shade. EmptyВто Май 21, 2024 9:42 pm by - luca -

Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 9 потребители: 4 Регистрирани, 0 Скрити и 5 Гости

* Mina Delmar *, .adorel, aleksander kalyazin., Amara Elrod.

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 90, на Пон Апр 29, 2024 5:44 am

flourish in the shade.

 :: It's time to write a new story :: Characters files Предишната тема Следващата тема Go down
Чет Май 16, 2024 12:38 am
grin and bear it

If he's a serial killer, then what's the worst That could happen to a girl who's already hurt? I'm already hurt... If he's as bad as they say, then I guess I'm cursed

Елиаде бе едно от много мечета в семейство на шифтъри-мечки, които живееха в затънтени гори и предпочитаха мечешката форма. В човешката си форма Елиаде бе изключително фина и крехка, и често хората я смятаха за кошута. Често я и подценяваха, смятайки я за слаба и безпомощна.

Това не можеше да е по-далеч от истината. Животът на Елиаде бе изпълнен с трудности. Майка й бе загинала от усложнения при раждането на по-малките й брат и сестра, и тя бе станала тяхна закрилница, прощавайки се с детството си на ранна възраст. Не се оплака нито за миг, защото смяташе грижата за тях за свой дълг.

Баща й, в опит да й даде някаква финансова сигурност, й бе уредил брак с далеч по-възрастен от нея шифтър. Двамата далеч не бяха предопределени другари, но се разбираха достатъчно добре, и въпреки крехката си физика и младостта си, Елиаде бе сбъднала мечтите на съпруга си и за няколко години му бе дала цели пет деца. Уви, той почина неочаквано, а тя се бе оттеглила в гората, за да се грижи сама за своите мечета.

Елиаде бе срещнала предопределения си другар, но когато това се случи, тя вече бе омъжена. И макар историята да познава много разводи, породени именно от такива срещи, Елиаде взе трудното решение да остане със съпруга си, защото децата й обичаха баща си и тя не искаше да ги лишава от него. Смяташе, че така трябваше, и че дългът към семейството й е на първо място. Преди всичко и всички.

Мечите кожи се продаваха скъпо и прескъпо на черния пазар, и чули, че млада мечка отглежда малките си сама, бракониери я бяха сметнали за лесна плячка.

Е, бяха сбъркали жестоко. С всички сили Елиаде защити своите малки, които останаха невредими. А безсърдечните хора, които се бяха опитали да я наранят, бяха безжалостно разкъсани.

Макар и да се бе справила с нападателите, Ада бе тежко ранена, и вече се готвеше да срещне Одеон, когато вместо това пред нея се появи Инсигния. Впечатлена oт отдадеността на младата жена към семейството, богинята бе решила да я направи свой архон.

Казваха, че изборът точно на Елиаде, а не на някоя от хилядите други майки, направили огромни жертви в името на семейството, бе породен от скритата зад красотата суровост на шифтърката. Тя идеално отразяваше двойствеността на природата, която я бе създала, и именно тази суровост й даваше възможност да понесе тежестта на архонското бреме. Все пак кой друг би могъл да понесе тежката ирония да е архон именно на майчинството, при все че архоните не можеха да имат свои деца?

Но никой не би могъл да потвърди със сигурност, тъй като Инсигния не считаше за нужно да аргументира изборите си пред когото и да било.
NC
Ликът е запазен за мен.
Историята е съгласувана с Дилук и с Инсигния.
eliade.
Archon
eliade.
Posts : 122
Върнете се в началото Go down
Чет Май 16, 2024 12:44 pm
Accepted
Добре дошли в света на Авликейн!
Не забравяйте да се запознаете с Форумния кодекс и да се забавлявате!
- luca -
Admin
- luca -
Posts : 2378
Върнете се в началото Go down
Страница 1 от 1

Идете на :
Не Можете да отговаряте на темите
 :: It's time to write a new story :: Characters files-