Credits CodesCodesForum logoCodingCreditCreditWelcomeСветът на Aвликейн, наричан също Авликени, се сформирал отдавна – вихрушка от прах и скала, които се слели в планета около гравитационното привличане на искра от най-чистата енергия, наречена Нексус. Животът се родил от елементите, които се сливали на повърхността, и магията, скрита в сърцевината му. Първичните Елохим дали живот на расите, предавайки управата над света на Седем божества. Три епохи и една Велика война по-късно... доброто и злото са загубили яснотата, която имаха в самото начало на всичко. Докато магьосническите фракции се борят за надмощие помежду си, а останалите раси се разкъсват от вътрешни междуособици, светът е все по-застрашен от настъплението на мрака отвъд... Отворете очите си за силите на магията и вземете оръжие, за да защитите Нексус! Или може би предпочитате да изчакате своя ред, за да се сдобиете с повече власт, или да бъдете сред свръхествествените раси, хванати между двете страни? Възможностите са безкрайни и изборът е ваш! NavigationSIMPLE RULES STORYLINE FACE CLAIMSUSERGROUPS CANON CHARS PRE-MADEANNOUNCEMENTSFORUM GUIDEVALON CITYWhat's new?1ST
June 2023
Активно е масовото събитие на Божествения съвет.
22ND
May 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Шифтърите. Добавена е времева линия на масовите събития.
22ND
Apr 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Драконите и на Еваримите.
19TH
Apr 2023
Предстои свикване на божествен съвет, участието в който е задължително. Невключилите се в него активни герои на божества и архони ще бъдат освободени дори да отговарят на изискванията за отчетена активност, касаещи стандартните проверки на активността.
29TH
Mar 2023
Публикувана е интерактивна карта на форума.
22ND
Mar 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Архоните - по едно място при всеки бог.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Отсъствия
I'll show you what it really means to bleed. EmptyСря Юни 07, 2023 1:25 pm by Valtorin

» Why don't you be the writer and decide the words I say?
I'll show you what it really means to bleed. EmptyПет Юни 02, 2023 9:26 pm by - luca -

» Новини
I'll show you what it really means to bleed. EmptyЧет Юни 01, 2023 2:34 pm by - luca -

» Важни съобщения
I'll show you what it really means to bleed. EmptyСря Май 31, 2023 5:45 pm by - luca -

» Запазете своя лик
I'll show you what it really means to bleed. EmptyСря Май 31, 2023 2:06 pm by - luca -

» Вземете готов герой
I'll show you what it really means to bleed. EmptyЧет Май 25, 2023 5:55 pm by - luca -

» Lawrence Abernathy | pure blood rhymer | Tom Hardy | Obtained.
I'll show you what it really means to bleed. EmptyВто Май 23, 2023 9:11 pm by lisette abernathy.

» vices & prices.
I'll show you what it really means to bleed. EmptyВто Май 23, 2023 2:49 pm by - luca -

» This is a man's world, but it would be nothing without a woman or a girl.
I'll show you what it really means to bleed. EmptyСъб Май 20, 2023 11:40 pm by - luca -

Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 12 потребители: 4 Регистрирани, 0 Скрити и 8 Гости :: 1 Bot

.neron, Aeneas;, Insignia., lisette abernathy.

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 48, на Нед Фев 26, 2023 11:25 pm

I'll show you what it really means to bleed.

 :: It's time to write a new story :: Characters files Предишната тема Следващата тема Go down
Чет Ное 03, 2022 8:23 pm
all that charm outside, all that evil inside.
nybras (known as victor noreen outside of his kind) | first age | incubus | fc: bill skarsgård

Никой не излезе наистина победител от Войната, най-малко пък той. Може би затова си избра точно това име в годините след края й(м) и се вкопчи в него като удавник за сламка, за да не се удави в морето си от спомени, всичките в червено и с множество други също излинели от колективната памет имена. Страстта, кръвта и омразата споделяха един цвят, натрупал се след всеки грях, и той не можеше да избяга от него, не бе способен да избяга и от себе си, но можеше да се престори. Да продава лъжата за една различна същност и да повярва в илюзията, която като резултат прочиташе в чуждите очи.
В крайна сметка, какво всъщност е личността, когато си създаден от някого другиго, по шаблон? Следващ отливката на неговата визия и желания, с всеки малък детайл, извезан по предварително замислен модел, с определена цел и умения, внимателно подбрани за постигането й. Личността на Нибрас не бе негова, не бе култивирана по избор или очукана от острите ъгли на разнообразни преживявания, бе му дадена, за да привлича, за да увлича, за да съблича чуждата душа и да разяжда вътрешността й – вид извратено възмездие за това, че бяха пропуснали да му дадат негова собствена. Може и точно този пропуск да бе липсващото парченце от пъзела на същността му – причината да усещаше наличието на зееща дупка в сърцето на съществуването си, която растеше и на широчина, и на дължина, с всеки следващ миг и дъх назаем.
Може, но надали. Нибрас не съжаляваше, стремеше се изобщо да не се замисля върху положението си, защото това бе друга опасна игра, от която нямаше да излезе победител. Беше се адаптирал към новата – все стара – реалност, бе приел действителността и след войната продължи да пълзи из плоскостите на времето като фантом. Сменяше имената и ролите си спрямо създанието, което обработваше, докато накрая съвсем не изгуби нишката между дефолтната си настройка и последвалите машинации на въображението си. Годините преди Войната го бяха изпълнили с гняв и фрустрация, подклаждани от мислите за пропуснатите възможности и ограниченията, за невъзможността да притежава самия себе си - бяха му дали негов собствен пламък - и това го бе движело стремглаво напред. Бе завъртяло главата му и го бе накарало да повярва, че заслужаваше повече от това, което му се полагаше по план. Бе го направило алчен, а гладът му - неутолим. Ала загубата отекна гръмко и плащеницата на мрака се спусна върху мъждукащата светлина на неговото желание, оставяйки само чуждите и една пуста бездна в гърдите му.
Годините след Войната бяха изпили лоялността му и сега Нибрас оставаше верен единствено на себе си. Играеше чинно ролята си, но в пределите на собствената си угода. Пречупваше жертвите си с една единствена мисъл – представяше си, че пречупваше тях, когато затвореше очи, и усетеше дъха на куклите по кожата си. И успяваше да се приближи до усещането на някакво чувство единствено когато прерязваше конците им. На това се разделяше животът му – на “преди” и “след” – като Войната преминаваше през съществуването му като грозна, черна пукнатина. Но годините след нея го бяха направили и по-търпелив, и той бе готов да чака. До момента, в който щеше да заслужи името си и вечността най-накрая щеше да бъде негова.


Може ли да промените името ми на nybras. (с точката)?
nybras.
Incubus
nybras.
Posts : 1236
Върнете се в началото Go down
Чет Ное 03, 2022 9:05 pm
Accepted
Добре дошли в света на Авликейн!
Не забравяйте да се запознаете с Форумния кодекс и да се забавлявате!
- luca -
Admin
- luca -
Posts : 1791
Върнете се в началото Go down
Страница 1 от 1

Идете на :
Не Можете да отговаряте на темите
 :: It's time to write a new story :: Characters files-