Credits CodesCodesForum logoCodingCreditCreditWelcomeСветът на Aвликейн, наричан също Авликени, се сформирал отдавна – вихрушка от прах и скала, които се слели в планета около гравитационното привличане на искра от най-чистата енергия, наречена Нексус. Животът се родил от елементите, които се сливали на повърхността, и магията, скрита в сърцевината му. Първичните Елохим дали живот на расите, предавайки управата над света на Седем божества. Три епохи и една Велика война по-късно... доброто и злото са загубили яснотата, която имаха в самото начало на всичко. Докато магьосническите фракции се борят за надмощие помежду си, а останалите раси се разкъсват от вътрешни междуособици, светът е все по-застрашен от настъплението на мрака отвъд... Отворете очите си за силите на магията и вземете оръжие, за да защитите Нексус! Или може би предпочитате да изчакате своя ред, за да се сдобиете с повече власт, или да бъдете сред свръхествествените раси, хванати между двете страни? Възможностите са безкрайни и изборът е ваш! NavigationSIMPLE RULES STORYLINE FACE CLAIMSUSERGROUPS CANON CHARS PRE-MADEANNOUNCEMENTSFORUM GUIDEVALON CITYWhat's new?20TH
May 2024
Пусната е нова анкета, свързана с провеждането на масови събития през летния сезон. Анкетата е активна до 31.05.2024 г.
12TH
Apr 2024
Бе направена проверка на активността.
6TH
Apr 2024
Активно е седмото Масово събитие на форума.
6TH
Apr 2024
Форумният скин е обновен.
22ND
Jan 2024
Добавено е по 1 свободно място в групата на серафимите и на архедемоните.
Вход

Забравих си паролата!

Active stuff
Latest topics
» Отсъствия
fraction of fear EmptyВто Юли 16, 2024 7:38 am by andarta.

» Вземете важен герой
fraction of fear EmptyПет Юли 05, 2024 11:32 pm by - luca -

» Запазете своя лик
fraction of fear EmptyПет Юни 28, 2024 12:00 am by - luca -

» the skeletons of the past must not hold back the dream of a new life
fraction of fear EmptyНед Юни 16, 2024 10:55 pm by - luca -

» natural born sinner.
fraction of fear EmptyПет Юни 14, 2024 9:11 pm by - luca -

» Върнете своя герой
fraction of fear EmptyПон Юни 10, 2024 12:25 am by - luca -

» I N S A T I A B L E
fraction of fear EmptyСъб Юни 01, 2024 3:31 pm by - luca -

» Важни съобщения
fraction of fear EmptyЧет Май 30, 2024 2:31 pm by - luca -

» ❛❛...monsters aren't born, they're made...❜❜
fraction of fear EmptyЧет Май 30, 2024 2:21 pm by - luca -

Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 5 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 5 Гости :: 1 Bot

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 90, на Пон Апр 29, 2024 5:44 am

Нед Ное 27, 2022 2:45 pm
Dae /Ahriman's archon of fear/phobias
Archons -old enough- kim woosungСтудена, мрачна вечер. На съдбовното място се бяха събрали всички членове на култа към Ариман. Носеха церемониалните дрехи, защото тази вечер щяха да направят първото жертвоприношение, за да засвидетелстват своята вяра и отдаденост. Из въздуха се носеше аромата на горящи свещи и вино. Жуженето на разговорите и молитвите правеше обстановката дори още по-злокобна. Това си спомняше Дае. Бе роден и отгледан в рамките на култа. Болни мозъци, които отказваха да комуникират с обкръжаващия ги свят и се бяха посветили единствено и само на божеството. Но ако до преди се задоволяваха само с дребни дарове, то днес те щяха да променят това.

Последните десет години Дае бе отглеждан именно с тази цел. Живееше ден за ден, без да знае кога ще дойде вечерта, когато щеше да се превърне в жертвено агне. Неговият свят започваше и свършваше в тясна килия, чиито единствен източник на светлина бе горяща факла. Понякога му се струваше, че сенките играят и се гонят, образуващи страшни фигури и изкривени лица. Колкото и да му беше трудно да заспива, понякога умората го побеждаваше. А тогава идваше ред на кошмарите. Изтерзана душа. Това представляваше Дае. Бегло си спомняше родителите си, които с радост бяха се съгласили на честта да превърнат първородния си син в жертвоприношение. Разбира се, според разбиранията на култа, това трябваше да се случи в определен ден и час. Понякога Дае ги проклинаше, че не бяха свършили работата веднага. Може би смъртта му щеше да е по-лека и по-неизстрадана.

Ала ето, че бе дошъл и деня, в който това щеше да се случи. Факлата тъкмо догаряше, когато в килията бяха влезли церемониално облечените членове на култа. Трима от тях изправиха слабото и крехко тяло, свило се в ъгъла на помещението и го завлачиха нанякъде. Макар да се страхуваше, нямаше силите и енергията да се бори с тях, когато разкъсаха дрехите му и го облякоха в нови, също подходящи за церемонията. След което бе дошъл и реда да го заведат до огромната каменна маса, на която оковаха ръцете и краката му. Треперещ от студ, глад, страх и очакването за болка, Дае се загледа в тавана на пещерата. Имаше малък отвор към небето, където за пръв път от 10 години той успя да види звездите. Устните му потрепнаха в лека усмивка. "Нощта е красива."

Към него се приближиха мъж и жена, носещи в ръце извити остриета. Говореха високо и с патос как тази жертва ще покаже на бога тяхната отдаденост. Как никога повече нямаше да се налага да стоят отритнати в сенките. Мъжът се приближи към Дае и замахна с острието. Дае затвори очи, очаквайки неизбежния край.
Когато лицето му бе опръскано с кръв. Чужда кръв. Бе спасен от не кой да е , а божеството, на когото трябваше да бъде жертван. Разбира се, тогава Дае не знаеше това. Отвори очи, за да види смесица от кръв, писъци и болка. Страх. Мястото бе напоено със страх.
Когато бе останал единствен оцелял от клането на Ариман, Дае вдигна очи към божеството.
Към неговия спасител.
Към неговия баща.ПП: Уговорили сме се с бога, преди да го пусна.

dae
Archon
dae
Posts : 3159
Върнете се в началото Go down
Нед Ное 27, 2022 2:51 pm
Accepted
Добре дошли в света на Авликейн!
Не забравяйте да се запознаете с Форумния кодекс и да се забавлявате!
- luca -
Admin
- luca -
Posts : 2387
Върнете се в началото Go down
Страница 1 от 1

Идете на :
Не Можете да отговаряте на темите
 :: It's time to write a new story :: Characters files-