Credits CodesCodesForum logoCodingCreditCreditWelcomeСветът на Aвликейн, наричан също Авликени, се сформирал отдавна – вихрушка от прах и скала, които се слели в планета около гравитационното привличане на искра от най-чистата енергия, наречена Нексус. Животът се родил от елементите, които се сливали на повърхността, и магията, скрита в сърцевината му. Първичните Елохим дали живот на расите, предавайки управата над света на Седем божества. Три епохи и една Велика война по-късно... доброто и злото са загубили яснотата, която имаха в самото начало на всичко. Докато магьосническите фракции се борят за надмощие помежду си, а останалите раси се разкъсват от вътрешни междуособици, светът е все по-застрашен от настъплението на мрака отвъд... Отворете очите си за силите на магията и вземете оръжие, за да защитите Нексус! Или може би предпочитате да изчакате своя ред, за да се сдобиете с повече власт, или да бъдете сред свръхествествените раси, хванати между двете страни? Възможностите са безкрайни и изборът е ваш! NavigationSIMPLE RULES STORYLINE FACE CLAIMSUSERGROUPS CANON CHARS PRE-MADEANNOUNCEMENTSFORUM GUIDEVALON CITYWhat's new?1ST
June 2023
Активно е масовото събитие на Божествения съвет.
22ND
May 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Шифтърите. Добавена е времева линия на масовите събития.
22ND
Apr 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Драконите и на Еваримите.
19TH
Apr 2023
Предстои свикване на божествен съвет, участието в който е задължително. Невключилите се в него активни герои на божества и архони ще бъдат освободени дори да отговарят на изискванията за отчетена активност, касаещи стандартните проверки на активността.
29TH
Mar 2023
Публикувана е интерактивна карта на форума.
22ND
Mar 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Архоните - по едно място при всеки бог.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Отсъствия
fraction of fear EmptyСря Юни 07, 2023 1:25 pm by Valtorin

» Why don't you be the writer and decide the words I say?
fraction of fear EmptyПет Юни 02, 2023 9:26 pm by - luca -

» Новини
fraction of fear EmptyЧет Юни 01, 2023 2:34 pm by - luca -

» Важни съобщения
fraction of fear EmptyСря Май 31, 2023 5:45 pm by - luca -

» Запазете своя лик
fraction of fear EmptyСря Май 31, 2023 2:06 pm by - luca -

» Вземете готов герой
fraction of fear EmptyЧет Май 25, 2023 5:55 pm by - luca -

» Lawrence Abernathy | pure blood rhymer | Tom Hardy | Obtained.
fraction of fear EmptyВто Май 23, 2023 9:11 pm by lisette abernathy.

» vices & prices.
fraction of fear EmptyВто Май 23, 2023 2:49 pm by - luca -

» This is a man's world, but it would be nothing without a woman or a girl.
fraction of fear EmptyСъб Май 20, 2023 11:40 pm by - luca -

Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 11 потребители: 5 Регистрирани, 0 Скрити и 6 Гости

.neron, Julianna Doyle, lisette abernathy., nybras., Valtorin

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 48, на Нед Фев 26, 2023 11:25 pm

Нед Ное 27, 2022 2:45 pm
Dae /Ahriman's archon of fear/phobias
Archons -old enough- kim woosungСтудена, мрачна вечер. На съдбовното място се бяха събрали всички членове на култа към Ариман. Носеха церемониалните дрехи, защото тази вечер щяха да направят първото жертвоприношение, за да засвидетелстват своята вяра и отдаденост. Из въздуха се носеше аромата на горящи свещи и вино. Жуженето на разговорите и молитвите правеше обстановката дори още по-злокобна. Това си спомняше Дае. Бе роден и отгледан в рамките на култа. Болни мозъци, които отказваха да комуникират с обкръжаващия ги свят и се бяха посветили единствено и само на божеството. Но ако до преди се задоволяваха само с дребни дарове, то днес те щяха да променят това.

Последните десет години Дае бе отглеждан именно с тази цел. Живееше ден за ден, без да знае кога ще дойде вечерта, когато щеше да се превърне в жертвено агне. Неговият свят започваше и свършваше в тясна килия, чиито единствен източник на светлина бе горяща факла. Понякога му се струваше, че сенките играят и се гонят, образуващи страшни фигури и изкривени лица. Колкото и да му беше трудно да заспива, понякога умората го побеждаваше. А тогава идваше ред на кошмарите. Изтерзана душа. Това представляваше Дае. Бегло си спомняше родителите си, които с радост бяха се съгласили на честта да превърнат първородния си син в жертвоприношение. Разбира се, според разбиранията на култа, това трябваше да се случи в определен ден и час. Понякога Дае ги проклинаше, че не бяха свършили работата веднага. Може би смъртта му щеше да е по-лека и по-неизстрадана.

Ала ето, че бе дошъл и деня, в който това щеше да се случи. Факлата тъкмо догаряше, когато в килията бяха влезли церемониално облечените членове на култа. Трима от тях изправиха слабото и крехко тяло, свило се в ъгъла на помещението и го завлачиха нанякъде. Макар да се страхуваше, нямаше силите и енергията да се бори с тях, когато разкъсаха дрехите му и го облякоха в нови, също подходящи за церемонията. След което бе дошъл и реда да го заведат до огромната каменна маса, на която оковаха ръцете и краката му. Треперещ от студ, глад, страх и очакването за болка, Дае се загледа в тавана на пещерата. Имаше малък отвор към небето, където за пръв път от 10 години той успя да види звездите. Устните му потрепнаха в лека усмивка. "Нощта е красива."

Към него се приближиха мъж и жена, носещи в ръце извити остриета. Говореха високо и с патос как тази жертва ще покаже на бога тяхната отдаденост. Как никога повече нямаше да се налага да стоят отритнати в сенките. Мъжът се приближи към Дае и замахна с острието. Дае затвори очи, очаквайки неизбежния край.
Когато лицето му бе опръскано с кръв. Чужда кръв. Бе спасен от не кой да е , а божеството, на когото трябваше да бъде жертван. Разбира се, тогава Дае не знаеше това. Отвори очи, за да види смесица от кръв, писъци и болка. Страх. Мястото бе напоено със страх.
Когато бе останал единствен оцелял от клането на Ариман, Дае вдигна очи към божеството.
Към неговия спасител.
Към неговия баща.ПП: Уговорили сме се с бога, преди да го пусна.

dae
Archon
dae
Posts : 2114
Върнете се в началото Go down
Нед Ное 27, 2022 2:51 pm
Accepted
Добре дошли в света на Авликейн!
Не забравяйте да се запознаете с Форумния кодекс и да се забавлявате!
- luca -
Admin
- luca -
Posts : 1791
Върнете се в началото Go down
Страница 1 от 1

Идете на :
Не Можете да отговаряте на темите
 :: It's time to write a new story :: Characters files-