Credits CodesCodesForum logoCodingCreditCreditWelcomeСветът на Aвликейн, наричан също Авликени, се сформирал отдавна – вихрушка от прах и скала, които се слели в планета около гравитационното привличане на искра от най-чистата енергия, наречена Нексус. Животът се родил от елементите, които се сливали на повърхността, и магията, скрита в сърцевината му. Първичните Елохим дали живот на расите, предавайки управата над света на Седем божества. Три епохи и една Велика война по-късно... доброто и злото са загубили яснотата, която имаха в самото начало на всичко. Докато магьосническите фракции се борят за надмощие помежду си, а останалите раси се разкъсват от вътрешни междуособици, светът е все по-застрашен от настъплението на мрака отвъд... Отворете очите си за силите на магията и вземете оръжие, за да защитите Нексус! Или може би предпочитате да изчакате своя ред, за да се сдобиете с повече власт, или да бъдете сред свръхествествените раси, хванати между двете страни? Възможностите са безкрайни и изборът е ваш! NavigationSIMPLE RULES STORYLINE FACE CLAIMSUSERGROUPS CANON CHARS PRE-MADEANNOUNCEMENTSFORUM GUIDEVALON CITYWhat's new?1ST
June 2023
Активно е масовото събитие на Божествения съвет.
22ND
May 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Шифтърите. Добавена е времева линия на масовите събития.
22ND
Apr 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Драконите и на Еваримите.
19TH
Apr 2023
Предстои свикване на божествен съвет, участието в който е задължително. Невключилите се в него активни герои на божества и архони ще бъдат освободени дори да отговарят на изискванията за отчетена активност, касаещи стандартните проверки на активността.
29TH
Mar 2023
Публикувана е интерактивна карта на форума.
22ND
Mar 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Архоните - по едно място при всеки бог.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Новини
“The foolish wolves wait for me to stumble. The smart ones know I will not.” EmptyYesterday at 2:34 pm by - luca -

» Важни съобщения
“The foolish wolves wait for me to stumble. The smart ones know I will not.” EmptyСря Май 31, 2023 5:45 pm by - luca -

» Запазете своя лик
“The foolish wolves wait for me to stumble. The smart ones know I will not.” EmptyСря Май 31, 2023 2:06 pm by - luca -

» Отсъствия
“The foolish wolves wait for me to stumble. The smart ones know I will not.” EmptyВто Май 30, 2023 4:53 pm by selene winter

» Вземете готов герой
“The foolish wolves wait for me to stumble. The smart ones know I will not.” EmptyЧет Май 25, 2023 5:55 pm by - luca -

» Lawrence Abernathy | pure blood rhymer | Tom Hardy | Obtained.
“The foolish wolves wait for me to stumble. The smart ones know I will not.” EmptyВто Май 23, 2023 9:11 pm by lisette abernathy.

» vices & prices.
“The foolish wolves wait for me to stumble. The smart ones know I will not.” EmptyВто Май 23, 2023 2:49 pm by - luca -

» This is a man's world, but it would be nothing without a woman or a girl.
“The foolish wolves wait for me to stumble. The smart ones know I will not.” EmptyСъб Май 20, 2023 11:40 pm by - luca -

» Your charisma draws me in with every word
“The foolish wolves wait for me to stumble. The smart ones know I will not.” EmptyПет Май 19, 2023 6:48 pm by - luca -

Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 9 потребители: 6 Регистрирани, 0 Скрити и 3 Гости

.adorel, .neron, Ahriman-, aleon., lisette abernathy., Valtorin

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 48, на Нед Фев 26, 2023 11:25 pm

“The foolish wolves wait for me to stumble. The smart ones know I will not.”

 :: It's time to write a new story :: Characters files Предишната тема Следващата тема Go down
Вто Дек 27, 2022 10:29 pm
AK
42 | necromancer
Александър Калязин така и не разбра значението на думата “достатъчно”. Палейки продълговатия, тънък цилиндър между устните си, вече мислеше за следващия, за по-следващия, за този след него. Целувката на пламъка бе мигновена и временна, и светлинката изчезна в нощта също толкова бързо, колкото се бе появила, но отпечатъкът й в гърдите му продължаваше да пулсира и тлее – един своеобразен малък, неутолим огън от желание, поглъщащ безследно всичко, до което се докоснеше, подобно на черна дупка. Настоящата цигара се усещаше притъпено, с дим прелял в кислород още преди години, а еваримът дърпаше машинално, докато пресмяташе опциите си, по-скоро по навик, отколкото за удоволствие. И все пак щеше да има още много след нея, за принципа. Защото трябваше да има всичко дори когато не го искаше. Насладата от тези придобивки си бе заминала отдавна, ала той продължаваше да я търси по дефолт, да я гони, белязан безвъзвратно от непостижимата идея за нея.
А тя идваше в много форми. Цигара тук, някой и друг вражески труп там. В известен смисъл, точно тази смесица от липса и стремеж го бяха докарали дотук. Семейството му - преди да го затрие - бе отдавало тези пориви на максимализъм на амбицията му, вероятно за собствено успокоение, и не пропускаше да му напомни, че тя ще е тази, която някой ден ще го погуби, ако духовете не го направеха първи – същата тази хищна амбиция и отчаяна нужда да се докаже, които той бе култивирал и в сина си. Александър обаче имаше повече опит и по-малко причини да живее. Предпочиташе да не казва на черното бяло. Виждаше и началото, и края в себе си, и ако амбицията бе стартовата позиция – изначалната точка на всичко, то алчността бе финалната, кървавочервена права към саморазрухата му. Амбициозният човек има граници и знае кога да спре, празнува и цени постиженията си, за некроманта обаче те никога не стигаха, обезсмисляйки се едно друго захвърлени на купчинка в най-далечния, прашен кът на съзнанието му. Не разбираше значението на думата “достатъчно”, защото никога не се бе чувствал така или като такъв – все нещо не стигаше за пълнотата на картината от изживявания и емоции, сякаш някой бе откраднал основния цвят за допълването й. В следствие, платното жадно попиваше всяка подобна багра твърде бързо, за да не можеше Калязин да спре и да смогне с насищането му. Това прави разни неща с човека. Разяжда го отвътре, оставя го празен. Кара го непрекъснато да усеща глад. За повече. За всичко.

pure-blood evarrim;
head of the Kalyazin dynasty.
fc: cillian murphy
aleksander kalyazin.
Pure-blood Evarrim
aleksander kalyazin.
Posts : 66
Върнете се в началото Go down
Вто Дек 27, 2022 10:51 pm
Accepted
Добре дошли в света на Авликейн!
Не забравяйте да се запознаете с Форумния кодекс и да се забавлявате!
- luca -
Admin
- luca -
Posts : 1788
Върнете се в началото Go down
Страница 1 от 1

Идете на :
Не Можете да отговаряте на темите
 :: It's time to write a new story :: Characters files-