Credits CodesCodesForum logoCodingCreditCreditWelcomeСветът на Aвликейн, наричан също Авликени, се сформирал отдавна – вихрушка от прах и скала, които се слели в планета около гравитационното привличане на искра от най-чистата енергия, наречена Нексус. Животът се родил от елементите, които се сливали на повърхността, и магията, скрита в сърцевината му. Първичните Елохим дали живот на расите, предавайки управата над света на Седем божества. Три епохи и една Велика война по-късно... доброто и злото са загубили яснотата, която имаха в самото начало на всичко. Докато магьосническите фракции се борят за надмощие помежду си, а останалите раси се разкъсват от вътрешни междуособици, светът е все по-застрашен от настъплението на мрака отвъд... Отворете очите си за силите на магията и вземете оръжие, за да защитите Нексус! Или може би предпочитате да изчакате своя ред, за да се сдобиете с повече власт, или да бъдете сред свръхествествените раси, хванати между двете страни? Възможностите са безкрайни и изборът е ваш! NavigationSIMPLE RULES STORYLINE FACE CLAIMSUSERGROUPS CANON CHARS PRE-MADEANNOUNCEMENTSFORUM GUIDEVALON CITYWhat's new?1ST
June 2023
Активно е масовото събитие на Божествения съвет.
22ND
May 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Шифтърите. Добавена е времева линия на масовите събития.
22ND
Apr 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Драконите и на Еваримите.
19TH
Apr 2023
Предстои свикване на божествен съвет, участието в който е задължително. Невключилите се в него активни герои на божества и архони ще бъдат освободени дори да отговарят на изискванията за отчетена активност, касаещи стандартните проверки на активността.
29TH
Mar 2023
Публикувана е интерактивна карта на форума.
22ND
Mar 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Архоните - по едно място при всеки бог.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Отсъствия
Mastering others is strength. EmptyСря Юни 07, 2023 1:25 pm by Valtorin

» Why don't you be the writer and decide the words I say?
Mastering others is strength. EmptyПет Юни 02, 2023 9:26 pm by - luca -

» Новини
Mastering others is strength. EmptyЧет Юни 01, 2023 2:34 pm by - luca -

» Важни съобщения
Mastering others is strength. EmptyСря Май 31, 2023 5:45 pm by - luca -

» Запазете своя лик
Mastering others is strength. EmptyСря Май 31, 2023 2:06 pm by - luca -

» Вземете готов герой
Mastering others is strength. EmptyЧет Май 25, 2023 5:55 pm by - luca -

» Lawrence Abernathy | pure blood rhymer | Tom Hardy | Obtained.
Mastering others is strength. EmptyВто Май 23, 2023 9:11 pm by lisette abernathy.

» vices & prices.
Mastering others is strength. EmptyВто Май 23, 2023 2:49 pm by - luca -

» This is a man's world, but it would be nothing without a woman or a girl.
Mastering others is strength. EmptyСъб Май 20, 2023 11:40 pm by - luca -

Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 9 потребители: 5 Регистрирани, 0 Скрити и 4 Гости :: 1 Bot

.adorel, idril, Insignia., lisette abernathy., nybras.

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 48, на Нед Фев 26, 2023 11:25 pm

Mastering others is strength.

 :: It's time to write a new story :: Characters files Предишната тема Следващата тема Go down
Сря Яну 04, 2023 1:39 am
Helena Maynard

human24 years oldFourth ageAruna's spyCamila Mendes

It is said that power corrupts, but actually it's more true that power attracts the corruptible. The sane are usually attracted by other things than power.


В династията Мейнард нямаше избор - беше мъж, или беше недостоен. Хелена бе живяла твърде дълго, жигосана сякаш с клеймото на женствеността си, толкова пренебрегвана от баща й. Вероятно малко хора можеха да се похвалят с фамилия, устояваща във времето, съществуваща вече трета епоха. И всичко това, благодарение на каприз на генетиката, която винаги, дори да не е от първия път, даряваше Мейнард с наследник, който да продължи рода. Непременно това бе изиграло роля за силно изразения патриархат, който Хелена не харесваше от малка. Но колко повече го намрази, когато родителите й доведоха в дома им него - Лекс, когото нарекоха Натаниел. Разбира се, Лекс бе нещо твърде обикновено за тяхното семейство. За Хелена той завинаги си остана Лекс, истинското му име се изплъзваше от устните й винаги с една съскаща, презрителна нотка. Не разбираше защо бяха осиновили момче, не разбираше на кого му бе нужно.
Години по-късно бе разбрала користната цел на баща си, стояща зад осиновяването на Лекс. Случайно докопала копие на семейното завещание, прозря жестоката истина. Този нахален хлапак, който дори не носеше тяхната кръв, щеше да наследи баща й като собственик на бизнеса, само защото бе мъж. Чужд, външен човек, но мъж. Стените на имението не можеха да поберат гнева на Хелена, който обаче гспожицата нямаше да стовари толкова лесно върху главите им. Леон Мейнард - главата на семейството, щеше да съжалява. За годините, макар да не си напрви труда да я научи, Хелена бе попила до последния детайл методите му на действие. Бе се превърнала в негово малко копие, бе научила всичките му номера и, досущ като него, разполагаше с много козове в ръкава си. Баща й не бе добър човек. С годините, от богата фамилия, занимаваща се с бижута, видни филантропи, той се бе отдал на алчността си, допускайки мръсни сделки в иначе чистото име на династията.
Крушата не пада по-далеч от дървото, казваха хората. Хелена бе развила в себе си известна доза алчност, копнеж за властта, която баща й не искаше да й предаде, само заради пола й. А когато не ти дават нещо, взимаш си го сам. Хелена не планираше да чака, да убеждава и да се моли за нищо, което по право й се полагаше. Веднъж задействан планът й, бе само въпрос на време да се осъществи. Лекс изчезна толкова внезапно, колкото беше и дошъл в дома им. Баща й хвърли луди пари в издирването му, десеетки еварими се опитваха безуспешно да го открят, някои дори го считаха за мъртъв след неуспешното търсене. Беше време за нанасяне на втория удар. В главата на баща й, самият той ираснал в патриархалното семейство на предците си, едно нещо не бе обмислено - женският чар. Номерата, с които само една можеше да си служи. Една ядосана, копнееща за сила жена, жадуваща да се докаже в мъжкия свят, който се бе опитал да я потиска години наред. Редицата провалени сделки не можеха да бъдат свързани с нейното име, но заздравяването на връзките с изгубените съдружници бе именно нейна заслуга. И само това имаше значение. Получила част от властта. Хелена поиска още, но нямше как да получи без защита. Знаеше, че бе извършила ужасни неща, саботирайки бизнеса на баща си и обричайки "брат си" на мъчително съществуване дълбоко в Драконовите планини, но бе направила това за себе си. Откри протекцията, която й бе толкова нужна, в лицето на Аруна. Хелена имаше връзки, бе намерила съдружници в повечето квартали на Валон, което бе от полза за архона. В замяна на протекцята й и това ужасните неща, които бе извършила да не видят бял свят, Хелена се бе превърнала в един от верните шпиони на тъмнокосата богиня.

*историята е обсъдена с Аруна и с администратор
helena maynard.
Human
helena maynard.
Posts : 67
Върнете се в началото Go down
Сря Яну 04, 2023 1:53 pm
Accepted
Добре дошли в света на Авликейн!
Не забравяйте да се запознаете с Форумния кодекс и да се забавлявате!
- luca -
Admin
- luca -
Posts : 1791
Върнете се в началото Go down
Страница 1 от 1

Идете на :
Не Можете да отговаряте на темите
 :: It's time to write a new story :: Characters files-