Credits CodesCodesForum logoCodingCreditCreditWelcomeСветът на Aвликейн, наричан също Авликени, се сформирал отдавна – вихрушка от прах и скала, които се слели в планета около гравитационното привличане на искра от най-чистата енергия, наречена Нексус. Животът се родил от елементите, които се сливали на повърхността, и магията, скрита в сърцевината му. Първичните Елохим дали живот на расите, предавайки управата над света на Седем божества. Три епохи и една Велика война по-късно... доброто и злото са загубили яснотата, която имаха в самото начало на всичко. Докато магьосническите фракции се борят за надмощие помежду си, а останалите раси се разкъсват от вътрешни междуособици, светът е все по-застрашен от настъплението на мрака отвъд... Отворете очите си за силите на магията и вземете оръжие, за да защитите Нексус! Или може би предпочитате да изчакате своя ред, за да се сдобиете с повече власт, или да бъдете сред свръхествествените раси, хванати между двете страни? Възможностите са безкрайни и изборът е ваш! NavigationSIMPLE RULES STORYLINE FACE CLAIMSUSERGROUPS CANON CHARS PRE-MADEANNOUNCEMENTSFORUM GUIDEVALON CITYWhat's new?1ST
June 2023
Активно е масовото събитие на Божествения съвет.
22ND
May 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Шифтърите. Добавена е времева линия на масовите събития.
22ND
Apr 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Драконите и на Еваримите.
19TH
Apr 2023
Предстои свикване на божествен съвет, участието в който е задължително. Невключилите се в него активни герои на божества и архони ще бъдат освободени дори да отговарят на изискванията за отчетена активност, касаещи стандартните проверки на активността.
29TH
Mar 2023
Публикувана е интерактивна карта на форума.
22ND
Mar 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Архоните - по едно място при всеки бог.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Отсъствия
Архедемони EmptyСря Юни 07, 2023 1:25 pm by Valtorin

» Why don't you be the writer and decide the words I say?
Архедемони EmptyПет Юни 02, 2023 9:26 pm by - luca -

» Новини
Архедемони EmptyЧет Юни 01, 2023 2:34 pm by - luca -

» Важни съобщения
Архедемони EmptyСря Май 31, 2023 5:45 pm by - luca -

» Запазете своя лик
Архедемони EmptyСря Май 31, 2023 2:06 pm by - luca -

» Вземете готов герой
Архедемони EmptyЧет Май 25, 2023 5:55 pm by - luca -

» Lawrence Abernathy | pure blood rhymer | Tom Hardy | Obtained.
Архедемони EmptyВто Май 23, 2023 9:11 pm by lisette abernathy.

» vices & prices.
Архедемони EmptyВто Май 23, 2023 2:49 pm by - luca -

» This is a man's world, but it would be nothing without a woman or a girl.
Архедемони EmptyСъб Май 20, 2023 11:40 pm by - luca -

Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 12 потребители: 6 Регистрирани, 0 Скрити и 6 Гости

.neron, Aeneas;, alasdain ghreidheir., Insignia., Julianna Doyle, lisette abernathy.

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 48, на Нед Фев 26, 2023 11:25 pm

Пет Окт 21, 2022 11:51 pm
Arteon 'Arty'
Archdemon

FC: Boyd Holbrook
Status: Obtained.

Артеон или Арти, както сам се бе нарекъл, бе първият създаден от Малбонте архедемон. Можеше да се каже, че в демоничното си сърце той пазеше възможно най-чистата и необятна форма на хаоса. Въпреки това имаше едно нещо, в което беше крайно подреден - стратегическата игра. Да създава планове и да убеждава останалите да ги следват, му бе нещо като втора природа, заради това се и славеше с почит измежду архедемоните. Той бе станал свидетел на много неща, които дори някои богове не бяха видели със собствените си очи, така че често демони, сукуби и инкубуси отиваха при него, за да чуят това, което би ги посъветвал. Разбира се, Артеон не беше щедър с думите и умело си ги пестеше, което бе една от причините да го описват като толкова тъмна гранична фигура. Не допускаше всекиго и всичко до себе си, въпреки че можеше да се отбранява, но просто не го намираше за нужно. И въпреки разбитата йерархия на демоничните създания, които Бонт покровителстваше, не бе тайна, че Арти бе на почит измежду тях, а близостта му с Елохима макар да нямаше заслуга за всичко това, определено го подсилваше.  

Aleon 'Al'
Archdemon

FC: Aaron Tveit
Status: Obtained.

Говори се, че Алеон бил създаден по подобие на Артеон непосредствено след него. Малбонте бил толкова горд с първия създаден архедемон, че решил да направи опит да повтори неговото величие. Въпреки визуалната прилика обаче Алеон е много по-различен от по-големия си побратим. Той също е отличен стратег, но докато Артеон е по-обран откъм емоции, Алеон използва всяка възможна нишка от закачливата си природа. Често Ал се въвлича в какви ли не опасни игри със серафими, ангели, други демони, че дори и богове, но някак успяваше да "излезе сух от водата". Неведнъж Артеон бе този, който трябваше да му съдейства за това, но все пак по-младият брат знаеше как да използва безсмъртния си чар така, че освен да всява хаос, да се и забавлява с всичко, което можеше да последва. А вярваше, че и Бонт също се забавляваше, гледайки го.
- luca -
Admin
- luca -
Posts : 1791
Върнете се в началото Go down
Страница 1 от 1

Идете на :
Не Можете да отговаряте на темите
 :: It's time to write a new story :: Characters files :: Canon characters-